Van der Valk Hotel Heerlen

Parkstad Limburg, Heerlen
Van der Valk Hotel Heerlen Genel
Van der Valk Hotel Heerlen Genel
Van der Valk Hotel Heerlen Genel
Van der Valk Hotel Heerlen Genel
Van der Valk Hotel Heerlen Genel
Image More +109 fotoğraf
Van der Valk Hotel Heerlen
Terworm 10 Parkstad Limburg, Heerlen

Van der Valk Hotel Heerlen misafirlere Heerlen bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Thermen Müzesi ve Parkstad Limburg Theater 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vrijthof ile 16,6 mi (26,7 km) ve Heerlan Tiyatrosu ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoranı Pop-Up misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

189 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x