Valladolid Sofía Parquesol Hotel

Valladolid
Valladolid Sofía Parquesol Hotel Genel
Valladolid Sofía Parquesol Hotel Genel
Valladolid Sofía Parquesol Hotel Öne Çıkan Resim
Valladolid Sofía Parquesol Hotel Dış Mekan
Valladolid Sofía Parquesol Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Valladolid Sofía Parquesol Hotel
Calle Hernando de Acuna, 35 , Valladolid

Valladolid bölgesindeki Valladolid Sofía Parquesol Hotel konaklamanızda, Pisuerga ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Centro Cultural Miguel Delibes ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu apart daire Auditorium Miguel Delibes ile 1 mi (1,6 km) ve Jose Zorrilla Stadı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için La Miranda Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Valladolid bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1119 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x