Vali-Joe Travel Lodge

El Nido
Vali-Joe Travel Lodge Öne Çıkan Resim
Vali-Joe Travel Lodge İç Mekan
Vali-Joe Travel Lodge İç Mekan
Vali-Joe Travel Lodge Yerinde Yemek
Vali-Joe Travel Lodge Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Vali-Joe Travel Lodge
Sitio Lugadia, Barangay Corong-corong , El Nido

Vali-Joe Travel Lodge misafirlere El Nido bölgesinde, plaj yakınında, Corong Corong Plajı ve El Nido Halk Pazarı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel El Nido Ana Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Nacpan Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Dos Cuadros Pizza, Vali-Joe Travel Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x