One El Nido Suite

El Nido
One El Nido Suite Öne Çıkan Resim
One El Nido Suite Dış Mekan
One El Nido Suite Dış Mekan
One El Nido Suite Dış Mekan
One El Nido Suite Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
One El Nido Suite
Lot 2, Brgy. Corong Corong , El Nido

One El Nido Suite misafirlere El Nido bölgesinde, plaj yakınında, Corong Corong Plajı ve El Nido Halk Pazarı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel El Nido Ana Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Nacpan Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Superior)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda (Deluxe)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x