Valeria Madina Club Resort All Inclusive

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Valeria Madina Club Resort All Inclusive Genel
Valeria Madina Club Resort All Inclusive Genel
Valeria Madina Club Resort All Inclusive Genel
Valeria Madina Club Resort All Inclusive Genel
Valeria Madina Club Resort All Inclusive Genel
Image More +36 fotoğraf
Valeria Madina Club Resort All Inclusive
Route de Fes, Bab Atlas Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Valeria Madina Club Resort All Inclusive konaklamanızda Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,9 mi (12,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 432 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler 15 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x