Valdior

Umhlanga
Valdior Öne Çıkan Resim
Valdior Dış Mekan
Valdior Dış Mekan
Valdior Dış Mekanlar
Valdior
118 Ridge Road , Umhlanga

Valdior misafirlere Umhlanga bölgesinde, plaj yakınında, Umhlanga Rocks Plajı ve Umhlanga Ana Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon uShaka Marine World ile 10,8 mi (17,3 km) ve Umhlanga Deniz Feneri ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Julia: Luxury Room With Ensuite Shower
Room
Octavia: Luxury Room With Ensuite Shower
Room
Florentine: Executive Suite With Seaview
Room
Tiberius: Luxury Room With Bath/Shower
Room
Claudia: Superior Room With Seaview
Room
Augusta: Garden Room With Kitchen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x