Hillside Guesthouse

Umhlanga
Hillside Guesthouse Genel
Hillside Guesthouse Öne Çıkan Resim
Hillside Guesthouse Dış Mekan
Hillside Guesthouse Dış Mekan
Hillside Guesthouse Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hillside Guesthouse
142 Ridge Road , Umhlanga

Umhlanga bölgesindeki Hillside Guesthouse misafirlere deniz kıyısında, Umhlanga Rocks Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Umhlanga Lagünü Doğa Koruma Alanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Gateway Theatre of Shopping Alışveriş Merkezi ile 3 km (1,9 mil) ve Umdloti Plajı ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. LED televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Road Facing)
Room
Oda, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x