Vacani Resort

Taita Taveta, Voi
Vacani Resort Öne Çıkan Resim
Vacani Resort Yerinde Yemek
Vacani Resort Banyo Tipleri
Vacani Resort Banyo Tipleri
Vacani Resort Banyo Tipleri
Image More +2 fotoğraf
Vacani Resort
Ikanga, voi-Taita Taveta, Mombasa Rd. 5 min drive from Voi CBD Taita Taveta, Voi

Voi bölgesindeki Vacani Resort konaklamanızda Moi Bölge Hastanesi ve Taita Taveta University ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Doğu Tsavo Ulusal Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Doğu Tsavo Ulusal Parkı Girişi ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Vacani misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x