Voi Wildlife Lodge

Taita Taveta, Voi
Voi Wildlife Lodge Genel
Voi Wildlife Lodge Genel
Voi Wildlife Lodge Öne Çıkan Resim
Voi Wildlife Lodge Dış Mekan
Voi Wildlife Lodge Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Voi Wildlife Lodge
Tsavo East National Park 5km off A109 Taita Taveta, Voi

Voi bölgesindeki Voi Wildlife Lodge konaklamanızda Doğu Tsavo Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Doğu Tsavo Ulusal Parkı Girişi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Moi Bölge Hastanesi ile 3,6 mi (5,8 km) ve Tsavo East ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Voi Wildlife Voi Wildlife Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 173 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu vardır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x