V1935 Luxurious Apartments

Yunan Ana Karası, Atina
V1935 Luxurious Apartments Genel
V1935 Luxurious Apartments Genel
V1935 Luxurious Apartments Genel
V1935 Luxurious Apartments Genel
V1935 Luxurious Apartments Genel
Image More +48 fotoğraf
V1935 Luxurious Apartments
29 Voulis, Athens, 10557, Greece Yunan Ana Karası, Atina

V1935 Luxurious Apartments misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Monastiraki Bit Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Akropol Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için V1935 Mediterranean Taste restoranı ideal, bu restoran Yunan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Apart
Apart Daire
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x