V Varee Bangkok

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
V Varee Bangkok Genel
V Varee Bangkok Genel
V Varee Bangkok Öne Çıkan Resim
V Varee Bangkok Yerinde Yemek
V Varee Bangkok Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
V Varee Bangkok
22 Soi Lamphu Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

V Varee Bangkok misafirlere Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Khaosan Caddesi ve Thammasat Üniversitesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,3 mi (5,3 km) ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

V Varee Bangkok misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room with River View
1-Bedroom
1-Bedroom Villa
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (No Window)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x