V-Hotel

Rhine-romantic Route, Bonn
V-Hotel Genel
V-Hotel Genel
V-Hotel Genel
V-Hotel Genel
V-Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
V-Hotel
Haager Weg 44 Rhine-romantic Route, Bonn

V-Hotel misafirlere Bonn (Venusberg) bölgesinde, Rhineland Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Museum Koenig ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Phantasialand Eğlence Parkı ile 32 mi (51,4 km) ve Kreuzberg Kilisesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

45 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon
Süit,
Süit, Balkon
Ağaç
Ağaç Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x