V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting

Route 62, City Bowl
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting Öne Çıkan Resim
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting Dış Mekan
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting Dış Mekan
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting Oda Manzaraları
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting Oda Manzaraları
Image More +113 fotoğraf
V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting
1 Cast Anchor Way Route 62, City Bowl

Cape Town (Victoria and Alfred Waterfront) bölgesindeki V&A Waterfront Luxury Residences - WHosting misafirlere Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi ve Bree Street Alışveriş Bölgesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Masa Dağı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Bu apart dairede, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 125 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı
Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Presidential
Presidential Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Kanal Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı
Room
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Kanal Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x