Uzum Hotel

Bozcaada, Çanakkale
Uzum Hotel Genel
Uzum Hotel Genel
Uzum Hotel Genel
Uzum Hotel Genel
Uzum Hotel Yeme / İçme
Image More +18 fotoğraf
Uzum Hotel
Capraz Mevkii No:28 Bozcaada Bozcaada, Çanakkale

Türkiye’nin en büyük üçüncü adası unvanına sahip Bozcaada’da yer alan Üzüm Hotel, denize yalnızca 150 metre uzaklıkta bulunuyor. Adanın doğu kısmında yer alması sebebiyle, anakara ve deniz manzarasına sahip 7 oda ile konuklarını ağırlıyor.

Bölgenin dokusuna uygun olarak tasarlanan odalardan alt katta bulunanı bahçeye özel bir kapı ile açılabiliyorken, üst kattaki odalardan yalnızca biri, özel olarak tasarlanan şömine ve jakuzisi ile diğer odalardan ayrılıyor. Tüm katlarda ise standart olarak ahşap zemin, özel manzara, klima, mini bar ve ses geçirmez yalıtım özelliği bulunuyor.

Tatil boyunca ücretsiz olarak sunulan kahvaltıdaki birçok yiyecek işletme içerisindeki bahçede yetiştiriliyor. Ayrıca bu bahçede bulunan açık bardan atıştırmalık, alkollü ya da alkolsüz içeceklerden de faydalanma imkânınız var.

Araç ile gelen konukların cadde üzerinde otopark olanağına sahip olabileceği işletmede ücretsiz internet, restoran ve güneşlenme terası mevcut. Ayrıca geceleri eğlence ve DJ performansına da sahip olan Üzüm Hotel, eğlenceli bir tatil deneyimi için konuklarını bekliyor.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x