Urban Serviced Apartments

Üsküp
Urban Serviced Apartments Genel
Urban Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Urban Serviced Apartments İç Mekan
Urban Serviced Apartments İç Mekan
Urban Serviced Apartments Yerinde Yemek
Image More +116 fotoğraf
Urban Serviced Apartments
Svetinikolska 42 , Üsküp

Urban Serviced Apartments konaklamanızda Üsküp merkezinde, Üsküp Kent Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Feudal Tower ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Memorial House of Mother Teresa ile 1,9 km (1,2 mil) ve Taşköprü ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Apartment Street Anastas Mitrev number 10
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior One-Bedroom Apartment (4 Adults), Balcony
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x