Urban Nest - Suites & Apartments

Yunan Ana Karası, Atina
Urban Nest - Suites & Apartments Öne Çıkan Resim
Urban Nest - Suites & Apartments Dış Mekan
Urban Nest - Suites & Apartments Dış Mekan
Urban Nest - Suites & Apartments Dış Mekan
Urban Nest - Suites & Apartments Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Urban Nest - Suites & Apartments
30 Karaiskaki Yunan Ana Karası, Atina

Urban Nest - Suites & Apartments konaklamanızda Atina (Atina Kent Merkezi) bölgesinde, Monastiraki Bit Pazarı ve Tarihi Atina Agorası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Syntagma Meydanı ile 1,5 km ve Olympia Zeus Tapınağı ile 2,6 km mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Executive
Executive Süit
Acropolis
Acropolis Loft
Süit,
Süit, Balkon
Superior
Superior Oda, Balkon (Acropolis View)
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x