Urban Loft Marseille

Provence (bölge), Marsilya
Urban Loft Marseille Genel
Urban Loft Marseille Genel
Urban Loft Marseille Genel
Urban Loft Marseille Genel
Urban Loft Marseille Genel
Image More +94 fotoğraf
Urban Loft Marseille
17 Place des Marseillaises Provence (bölge), Marsilya

Urban Loft Marseille konaklamanızda Marsilya merkezinde, Marseille Eski Limanı ve Avrupa ve Akdeniz Medeniyetleri Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan apart daire Timone Hastanesi ile 2,9 km (1,8 mi) ve Grand Port Maritime de Marseille ile 3,3 km (2 mi) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 102-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x