Uptown Hotel

Yangon Region
Uptown Hotel Genel
Uptown Hotel Genel
Uptown Hotel Genel
Uptown Hotel Genel
Uptown Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
Uptown Hotel
No.852D/852E, Shukhinthar Street 4 South Ward,Tharkayta Township , Yangon Region

Yangon bölgesindeki Uptown Hotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Yangon Water Boom Su Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fortune Plaza Fuar Alanı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kandawgyi Gölü ile 4,6 km ve Botataung Pagoda ile 4,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Nehir Manzaralı
Room
Family Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x