Hotel Novel

Yangon Region
Hotel Novel Öne Çıkan Resim
Hotel Novel Dış Mekan
Hotel Novel İç Mekan
Hotel Novel İç Mekan
Hotel Novel Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Novel
No.852/C, Shu Khinn Thar Rd Near Shu Khinn Thar Amusement Park , Yangon Region

Yangon bölgesindeki Hotel Novel konaklamanızda, Botatoung Pagoda ve Fortune Plaza Fuar Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yangon Water Boom Su Parkı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Thuwanna YTC Stadı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x