Untold Mykonos

Agios Ioannis
Untold Mykonos Öne Çıkan Resim
Untold Mykonos Dış Mekan
Untold Mykonos Dış Mekan
Untold Mykonos Dış Mekan
Untold Mykonos Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Untold Mykonos
Aleomandra , Agios Ioannis

Untold Mykonos misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Patéra Pláka ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Ornos Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve açık özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
5
5 Bedroom Villa Private Pool & Outdoor Fireplace
10
10 Bedroom Villa with Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x