Unique Luxury Apartment and Rooms

Rome
Unique Luxury Apartment and Rooms Genel
Unique Luxury Apartment and Rooms Öne Çıkan Resim
Unique Luxury Apartment and Rooms Dış Mekan
Unique Luxury Apartment and Rooms İç Mekan
Unique Luxury Apartment and Rooms İç Mekan
Image More +97 fotoğraf
Unique Luxury Apartment and Rooms
Via Giambattista Vico 29 second floor , Rome

Unique Luxury Apartment and Rooms size Roma merkezinde, Villa Borghese yakınında ve İspanyol Basamakları ile yürüyerek 14 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu küçük otel Piazza di Spagna ile 0,7 mi (1,1 km) ve Piazza Navona ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x