Unikat Guest Rooms

Kent Merkezi, Krakow
Unikat Guest Rooms Öne Çıkan Resim
Unikat Guest Rooms Dış Mekan
Unikat Guest Rooms İç Mekan
Unikat Guest Rooms Oda Manzaraları
Unikat Guest Rooms Oda Düzeni
Image More +66 fotoğraf
Unikat Guest Rooms
Wislna Street 10 Kent Merkezi, Krakow

Unikat Guest Rooms size Krakow merkezinde, Planty Parkı ve Main Market Square ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Wawel Şatosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Unikat Guest Rooms misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x