Draggo House- Hostel

Kent Merkezi, Krakow
Draggo House- Hostel Genel
Draggo House- Hostel Genel
Draggo House- Hostel Genel
Draggo House- Hostel Genel
Draggo House- Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Draggo House- Hostel
6 Golebia Kent Merkezi, Krakow

Draggo House- Hostel size Krakow merkezinde, Planty Parkı ve Main Market Square ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Wawel Şatosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Wanilia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Özel Banyo
Family
Family Oda, Özel Banyo
Family
Family Oda, Özel Banyo
Dört
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x