Único Apart Hotel

Feira de Santana
Único Apart Hotel Genel
Único Apart Hotel Genel
Único Apart Hotel Genel
Único Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Único Apart Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Único Apart Hotel
Rua Brigadeiro Eduardo Gomes 11 Centro , Feira de Santana

Único Apart Hotel misafirlere Feira de Santana (Santana) bölgesinde, Margarida Ribeiro İl Tiyatrosu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Çağdaş Sanat Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Raimundo de Oliveira Çağdaş Sanat Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Santana Meryem Ana Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x