Prime Hotel

Feira de Santana
Prime Hotel Öne Çıkan Resim
Prime Hotel Dış Mekan
Prime Hotel Dış Mekan
Prime Hotel Dış Mekan
Prime Hotel İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Prime Hotel
Av. Maria Quiteria, 862 , Feira de Santana

Prime Hotel misafirlere Feira de Santana (Santana) bölgesinde, Amelio Amorim Tiyatrosu Kültür Merkezi ve Margarida Ribeiro İl Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santana Meryem Ana Katedrali ile 1,6 mi (2,5 km) ve Çağdaş Sanat Müzesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Feira de Santana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x