Underground Bed and Breakfast

Flinders Ranges And Outback, Coober Pedy
Underground Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Underground Bed and Breakfast Dış Mekan
Underground Bed and Breakfast Dış Mekan
Underground Bed and Breakfast İç Mekan
Underground Bed and Breakfast İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Underground Bed and Breakfast
Lot 1647 Potch Gully Road Flinders Ranges And Outback, Coober Pedy

Underground Bed and Breakfast misafirlere Coober Pedy bölgesinde, havaalanı yakınında, Serbian Orthodox Church ve Water Conservation Reserve ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Faye's Underground Display Home ile 1,2 mi (1,9 km) ve St Peter & Paul Catholic Church ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 4.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x