BIG4 Stuart Range Outback Resort

Flinders Ranges And Outback, Coober Pedy
BIG4 Stuart Range Outback Resort Genel
BIG4 Stuart Range Outback Resort Genel
BIG4 Stuart Range Outback Resort Öne Çıkan Resim
BIG4 Stuart Range Outback Resort Dış Mekan
BIG4 Stuart Range Outback Resort Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
BIG4 Stuart Range Outback Resort
Lot 1603 Hutchison Street Flinders Ranges And Outback, Coober Pedy

Coober Pedy bölgesindeki BIG4 Stuart Range Outback Resort konaklamanızda, St Peter & Paul Catholic Church ve Umoona Opal Madeni ve Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Water Conservation Reserve ile 1,1 km ve Catacomb Church ile 1,6 km mesafede.

Nostimo Pizza BIG4 Stuart Range Outback Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (King)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (Queen)
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (King)
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası (King)
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x