Uncle Sam Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Uncle Sam Villa Genel
Uncle Sam Villa Genel
Uncle Sam Villa Genel
Uncle Sam Villa Öne Çıkan Resim
Uncle Sam Villa Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Uncle Sam Villa
#311, Group 9 Mondol 1, Svay Dangkom Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Uncle Sam Villa konaklamanızda Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Eski Pazar Bölgesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Angkor Night Market ile 1 km (0,6 mil) ve Siem Reap Kraliyet Rezidansı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x