UNAWAY Imperial Beach Fano

Ponte Sasso
UNAWAY Imperial Beach Fano Genel
UNAWAY Imperial Beach Fano Genel
UNAWAY Imperial Beach Fano Genel
UNAWAY Imperial Beach Fano Genel
UNAWAY Imperial Beach Fano Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
UNAWAY Imperial Beach Fano
Via Faa di Bruno, 119 Localita Marotta Ponte Sasso , Ponte Sasso

Fano bölgesindeki UNAWAY Imperial Beach Fano konaklamanızda Spiaggia di Velluto ve The Tufa Valley ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Sassonia ile 6,6 mi (10,6 km) ve Presidio Ospedaliero Santa Croce di Fano Hastanesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 42 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x