Hotel Toscana

Mondolfo
Hotel Toscana Genel
Hotel Toscana Öne Çıkan Resim
Hotel Toscana Dış Mekan
Hotel Toscana Dış Mekan
Hotel Toscana Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Toscana
Via Lungomare Faa di Bruno 19 Marotta , Mondolfo

Hotel Toscana misafirlere Mondolfo bölgesinde, plaj yakınında ve Spiaggia di Velluto ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Tufa Valley ile 5,6 mi (9 km) ve Porto Senigallia - Penelope Heykeli ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Toscana yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x