Balam Bali Villa

Lesser Sunda Islands, Mengwi
Balam Bali Villa Öne Çıkan Resim
Balam Bali Villa Dış Mekan
Balam Bali Villa Dış Mekan
Balam Bali Villa Dış Mekan
Balam Bali Villa Dış Mekan
Image More +116 fotoğraf
Balam Bali Villa
Jalan Teleng 100, Banjar Cengkok, Baha Lesser Sunda Islands, Mengwi

Mengwi bölgesindeki Balam Bali Villa konaklamanızda Taman Ayun Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve John Hardy Ubud Tasarım Stüdyosu ve Atölyesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Seminyak Plajı ile 12,8 mi (20,6 km) ve Legian Plajı ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Rice-field View)
Üç
Üç Kişilik Oda, Havuz Kullanımı
Room
Family Oda, Havuz Kullanımı
Room
Family Oda (Rice-field View)
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x