Ulunsuwi Guesthouse

Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat
Ulunsuwi Guesthouse Genel
Ulunsuwi Guesthouse Öne Çıkan Resim
Ulunsuwi Guesthouse Dış Mekan
Ulunsuwi Guesthouse İç Mekan
Ulunsuwi Guesthouse Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Ulunsuwi Guesthouse
Jl. Gunung Soputan - Ulunsuwi 1 No. 88 Lesser Sunda Islands, Denpasar Barat

Denpasar bölgesindeki Ulunsuwi Guesthouse konaklamanızda, Trans Studio Alışveriş Merkezi ve Kuta Galeria Shopping Arcade ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Legian Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Seminyak Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Non - Air Conditioning)
Standard
Standard Oda (Air Conditioning)
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda (Transit Room - 8 Hours)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x