Ultima Gstaad

Batı İsviçre, Saanen
Ultima Gstaad Genel
Ultima Gstaad Genel
Ultima Gstaad Genel
Ultima Gstaad Öne Çıkan Resim
Ultima Gstaad Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
Ultima Gstaad
Gsteigstrasse 70 Batı İsviçre, Saanen

Saanen bölgesindeki Ultima Gstaad misafirlere dağda, Gstaad Kayak Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Schonried Horneggli Ski Resort ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Gastlosen ile 9,2 km ve Saanenmoser Hornberg Ski Resort ile 10,7 km mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Ultima Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 odada şömine ve ısıtmalı zemin vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak
Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak (Residence)
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Balkon (Pearl)
Room
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Luxury Süit, Balkon (Prestige)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak (Residence)
Room
Luxury Apart Daire, 4 Yatak Odası, Mutfak (Residence)
Room
Royal Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak
Room
Family Suite with 2 Bedrooms and 1 Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x