The Alpina Gstaad

Batı İsviçre, Saanen
The Alpina Gstaad Genel
The Alpina Gstaad Genel
The Alpina Gstaad Genel
The Alpina Gstaad Genel
The Alpina Gstaad Genel
Image More +95 fotoğraf
The Alpina Gstaad
Alpinastrasse 23 Gstaad Batı İsviçre, Saanen

The Alpina Gstaad misafirlere Saanen bölgesinde, dağda, Gstaad Kayak Merkezi ve Rutti Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Eggli Ski Resort ile 1,1 mi (1,8 km) ve Gstaad Eggli Kayak Teleferiği ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan Megu yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra 2 spa küveti ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit
Grand
Grand Süit
Süit
Süit (Chalet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x