Ulfsunda Slott

Orta İsveç, Äppelviken
Ulfsunda Slott Genel
Ulfsunda Slott Genel
Ulfsunda Slott Genel
Ulfsunda Slott Genel
Ulfsunda Slott Genel
Image More +81 fotoğraf
Ulfsunda Slott
Margretelundsvägen 125 Orta İsveç, Äppelviken

Bromma bölgesindeki Ulfsunda Slott misafirlere göl üzerinde, Bromma Blocks ve Drottningholm Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mall of Scandinavia Alışveriş Merkezi ile 5,4 km ve Friends Arena ile 5,5 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Ulfsunda slott matsal restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 54 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bromma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4908 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x