Ujamaa Beach Resort Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Makunduchi
Ujamaa Beach Resort Zanzibar Genel
Ujamaa Beach Resort Zanzibar Genel
Ujamaa Beach Resort Zanzibar Genel
Ujamaa Beach Resort Zanzibar Genel
Ujamaa Beach Resort Zanzibar Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Ujamaa Beach Resort Zanzibar
Makunduchi P.O.Box 4022 East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Makunduchi

Makunduchi bölgesindeki Ujamaa Beach Resort Zanzibar misafirlere okyanus kıyısında, Makunduchi Plajı ve Jambiani Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mtende Beach ile 6,7 mi (10,8 km) ve Kizimkazi Dimbani Camii ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

10 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Bungalov
Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x