Udman Haridwar by Ferns N Petals

Haridwar
Udman Haridwar by Ferns N Petals Genel
Udman Haridwar by Ferns N Petals Genel
Udman Haridwar by Ferns N Petals Genel
Udman Haridwar by Ferns N Petals Genel
Udman Haridwar by Ferns N Petals Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Udman Haridwar by Ferns N Petals
Pawan Dham Chowk, Rishikesh Road Bhoopatwala , Haridwar

Haridwar bölgesindeki Udman Haridwar by Ferns N Petals misafirlere nehir kıyısında, Mansa Devi Tapınağı ve Bharat Mata Mandir ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Har Ki Pauri ile 1,4 mi (2,2 km) ve Parmarth Niketan ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı The U Kitchen misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x