Grand Orchid

Kuzey Himalaya, Haridwar
Grand Orchid Genel
Grand Orchid Öne Çıkan Resim
Grand Orchid Kahvaltı
Grand Orchid Yerinde Yemek
Grand Orchid Lobi
Grand Orchid
pawan dham chouk bhupatwala rishikesh road Kuzey Himalaya, Haridwar

Grand Orchid konaklamanızda Haridwar merkezinde, Har Ki Pauri ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Rajaji Ulusal Parkı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Laxman Jhula ile 14,9 km ve Parmarth Niketan ile 28,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

46 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x