U Hostel

Astrakhan
U Hostel Genel
U Hostel Öne Çıkan Resim
U Hostel Dış Mekan
U Hostel Yerinde Yemek
U Hostel Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
U Hostel
58 Sverdlova , Astrakhan

Astrakhan bölgesindeki U Hostel konaklamanızda, Velimir Khlebnikov Evi Müzesi ve Astrakhan Devlet Dram Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Maksakova Filarmoni Konser Salonu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Astrakhan Devlet Birleşik Tarih ve Mimari Müzesi Koruma Alanı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (8 beds)
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x