8512 Apart

Astrakhan
8512 Apart Öne Çıkan Resim
8512 Apart Yerinde Yemek
8512 Apart Oda Düzeni
8512 Apart Oda Düzeni
8512 Apart Banyo Tipleri
Image More +30 fotoğraf
8512 Apart
12 Ulitsa Kirova , Astrakhan

Astrakhan bölgesindeki 8512 Apart konaklamanızda, Askeri Zafer Müzesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Maksakova Filarmoni Konser Salonu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan apart daire Astrakhan Devlet Birleşik Tarih ve Mimari Müzesi Koruma Alanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Astrakhan Kent Tarih Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x