Tzuba Hotel

Mate Yehuda Regional Council, Tzuba
Tzuba Hotel Genel
Tzuba Hotel Genel
Tzuba Hotel Genel
Tzuba Hotel Genel
Tzuba Hotel Genel
Image More +54 fotoğraf
Tzuba Hotel
Kibbutz Tzuba Mate Yehuda Regional Council, Tzuba

Tzuba Hotel misafirlere Mate Yehuda Bölge Konseyi (Tzuba) bölgesinde, Ein Hemed Milli Parkı ve Hadassah Medical Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Yafa Kapısı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortları ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x