Cramim by Isrotel exclusive

Mate Yehuda Regional Council, Kiryat Anavim
Cramim by Isrotel exclusive Genel
Cramim by Isrotel exclusive Genel
Cramim by Isrotel exclusive Genel
Cramim by Isrotel exclusive Genel
Cramim by Isrotel exclusive Genel
Image More +77 fotoğraf
Cramim by Isrotel exclusive
Kiryat Anavim Mate Yehuda Regional Council, Kiryat Anavim

Cramim by Isrotel exclusive misafirlere Mate Yehuda Bölge Konseyi (Kiryat Anavim) bölgesinde, Ein Hemed Milli Parkı ve Abu Ghosh Benedik Manastırı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Yafa Kapısı ile 8,8 mi (14,1 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Hotel Restaurant ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 156 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Mate Yehuda Bölge Konseyi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7000 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cramim
Cramim deluxe mountain view
Cramim
Cramim deluxe suite
Cramim
Cramim suite
Cramim
Cramim Mountain View
Room
Cramim Mountain View
Room
Cramim Deluxe Room
Room
Cramim vista
Room
Standard cramim room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x