Twin Palms Resort

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Twin Palms Resort Öne Çıkan Resim
Twin Palms Resort Dış Mekan
Twin Palms Resort Dış Mekan
Twin Palms Resort Dış Mekan
Twin Palms Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Twin Palms Resort
429/1 Beach Rd Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Twin Palms Resort misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Palms Kitchen Coffee Shop restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 117 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, Balkon
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x