Hotel Tropicana

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Hotel Tropicana Genel
Hotel Tropicana Genel
Hotel Tropicana Genel
Hotel Tropicana Genel
Hotel Tropicana Genel
Image More +54 fotoğraf
Hotel Tropicana
98 Moo 9, Beach Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Hotel Tropicana Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için Tropicana Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 192 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4058 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Cabana
Room
Deluxe Cabana
Room
Premier Oda (Main Wing)
Room
Premier Pool Level

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x