Twenty-Seven Degrees

Gran Canaria, Guanarteme
Twenty-Seven Degrees Genel
Twenty-Seven Degrees Genel
Twenty-Seven Degrees Genel
Twenty-Seven Degrees Genel
Twenty-Seven Degrees Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Twenty-Seven Degrees
Calle de Pi y Margall, 45 Gran Canaria, Guanarteme

Twenty-Seven Degrees misafirlere Las Palmas de Gran Canaria merkezinde, Las Canteras Plajı ve Mesa y Lopez Caddesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Las Palmas Limanı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Santa Catalina Parkı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x