Turtle Beach Resort

Doğu Avustralya, Mermaid Beach
Turtle Beach Resort Genel
Turtle Beach Resort Genel
Turtle Beach Resort Genel
Turtle Beach Resort Genel
Turtle Beach Resort Genel
Image More +107 fotoğraf
Turtle Beach Resort
2346 Gold Coast Highway Doğu Avustralya, Mermaid Beach

Turtle Beach Resort konaklamanızda Gold Coast (Mermaid Beach) bölgesinde, Putt Putt Golf Mermaid Plajı ve Pacific Fair Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kurrawa Plajı ile 1,8 km ve The Star Gold Coast ile 2,3 km mesafede.

Öğle yemeği için Fresh and Tasty ideal, bu restoranı yerel mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 141 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir veya 4 açık yüzme havuzu veya 4 spa küveti keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x