Gold Coast Family Apartment

South East Queensland, Mermaid Beach
Gold Coast Family Apartment Genel
Gold Coast Family Apartment Genel
Gold Coast Family Apartment Genel
Gold Coast Family Apartment Genel
Gold Coast Family Apartment Genel
Image More +32 fotoğraf
Gold Coast Family Apartment
2343 Gold Coast Highway South East Queensland, Mermaid Beach

Gold Coast (Mermaid Beach) bölgesindeki Gold Coast Family Apartment misafirlere Nobby Beach ve Putt Putt Golf Mermaid Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Star Gold Coast ile 1,7 mi (2,8 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 16,2 mi (26 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x