Turnhout City Hotel

Antwerpse Kempen, Turnhout
Turnhout City Hotel Genel
Turnhout City Hotel Genel
Turnhout City Hotel Dış Mekan
Turnhout City Hotel Dış Mekan
Turnhout City Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Turnhout City Hotel
Stationstraat 5 Antwerpse Kempen, Turnhout

Turnhout City Hotel misafirlere Turnhout merkezinde, Cultuurhuis de Warande Tiyatrosu ve Brabant Dükleri Kalesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Beguinage Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Taxandria Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x