B&B Veado

Antwerpse Kempen, Turnhout
B&B Veado Genel
B&B Veado Genel
B&B Veado Öne Çıkan Resim
B&B Veado Dış Mekan
B&B Veado Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
B&B Veado
Hertenstraat 8 Antwerpse Kempen, Turnhout

Turnhout bölgesindeki B&B Veado misafirlere iş merkezinde, Ulusal Oyun Kartı Müzesi ve Taxandria Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Beguinage Müzesi ile 4,3 km ve Brabant Dükleri Kalesi ile 4,7 km mesafede.

Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Green Room)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Blue Room)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Red Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x