TURIM Lisboa Hotel

Estremadura, Avenidas Novas
TURIM Lisboa Hotel Genel
TURIM Lisboa Hotel Genel
TURIM Lisboa Hotel Genel
TURIM Lisboa Hotel Genel
TURIM Lisboa Hotel Genel
Image More +19 fotoğraf
TURIM Lisboa Hotel
Rua Filipe Folque, 20 Estremadura, Avenidas Novas

TURIM Lisboa Hotel konaklamanızda Lizbon merkezinde, Santa Justa Asansörü ve Rossio Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lizbon Katedrali (Se) ile 3,6 km ve St George Kalesi ile 4 km mesafede.

Otelin restoranı Turim misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

56 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x